Eladó Házrész, Baja

#690200744

Eladó Házrész

20 millió Ft

Baja Józsefváros
Alapterület:
54 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Befektetésnek

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
354 m2
Konvektor
Dél
Oldalkert
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Baján a belváros közelében 54 nm-es házrész eladó

Bács-Kiskun megye Baja józsefvárosi városrészen eladó egy 54 nm-es, önálló 354 nm-es udvarral rendelkező házrész. Az ingatlan teljesen különálló telken fekszik, külön bejárattal, külön kerttel rendelkezik. Mellette csupán egy másik házrész áll, de nincs közös bejáró a telkekre, csak a kerítés közös. A ház a 80-as években épült beton alappal, tégla falazattal rendelkezik, a tető anyaga hullámpala. A házban 2020-ban jelenlegi tulajdonosa felújításokat kezdett meg, ennek során új laminált burkolatok kerültek a szobákba, és minden helyiséget kifestettek. A házat 2024 év elején az udvar felől szigetelték és nemes vakolattal látták el, a villanyhállózatot teljesen kicserélték. A nyílászárók fa szerkezetűek, épek, jól záródnak. A fürdőszoba épített zuhanyzóval felszerelt, a WC külön helyiségben található. A konyha kialakítása az új tulajdonosára vár. A házban jelenleg nincs fűtés de elektromos panelekkel vagy gázkonvektorokkal megoldható.
A beton fallal körülzárt udvarban nagy diófák és egy épített fa pavilon is található, mely kellemes hely lehet nyáron a pihenésre.  

Az épület mögött tárolókamra, az udvar első részében garázs kapott helyet. A ház mellett végig egy terasz húzódik. Ideális az ingatlan fiataloknak indulásképpen egy közös élethez. Egy kellemes, világos terekkel rendelkező könnyen karbantartható ház, kis méretű, főként füvesített kerttel. Élelmiszer boltok, bevásárló központ, óvodák, iskolák, buszmegálló a közelben. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Helyiség Méret (m2)
Szoba 12
Nappali 16
Konyha + étkező 16
Fürdőszoba 2
WC 2
Előszoba 2
Gardrób 4
Garázs 9
Kamra, Éléskamra, Spájz 2