Eladó Családi ház, Kiskunhalas

#690201453

Eladó Családi ház

89.9 millió Ft

Kiskunhalas Belváros
Alapterület:
246 m2
Szobák száma:
5 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Alacsony rezsi
Központban

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
932 m2
Hőszivattyú
2
Dupla komfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Kiskunhalas belvárosában nagy ház kis rezsivel eladó

Bács-Kiskun megye Kiskunhalas belvárosában, egyirányú, csendes utcában eladó egy tágas családi ház, egy kis lakás rezsijével, jó szomszédokkal. Kiskunhalas a csipke városa, egy dél-alföldi kisváros, a környék oktatási, közlekedési és egészségügyi központja. Saját gyógyvízzel, termálfürdővel rendelkezik.

Az épület 246 m2-es, XXI.SZÁZADI ENERGETIKÁVAL ELLÁTOTT, tágas, világos családi ház, nagy kerttel. Innen minden fontos szolgáltatás (bölcsőde, óvoda, iskola, kórház, fürdő, üzletek, stb.) gyalog öt perc alatt elérhető. A tágas, világos, kétszintes családi ház legnagyobb előnye az OLCSÓ FENNTARTHATÓSÁG. Rendelkezésre áll 22 m2 napelem (éves elszámolású szerződéssel), 20 m2 napkollektor a melegvíz ellátás céljára, levegő-hőszivattyú, az energiaellátás szíve, vegyes tüzelésű kazán, mely szükség esetén teljes mértékben működőképes. Mindezek a padló-és radiátoros központi fűtést és a melegvízellátást táplálják. Ennek eredményeként AZ EGÉSZ HÁZ ENERGIASZÁMLÁJA HAVI 4000 FORINT. A központi fűtés szintenként és szobánként szabályozható. A ház masszív építésű, 1,2 méter szintről indul. Szintenként 2,5 méter beltéri magassággal, vasbeton alapon és beton cölöpökön nyugszik. A tető szigetelt, betoncseréppel fedett. 1996-ban épült, az azóta is használatos porotherm szigetelő téglával. A rendszeresen karbantartott ház falait szigetelő vakolat borítja. A földszinten kényelmes konyha kamrával, világos nappali és étkező egy légtérben, emellett fürdőszoba (WC tusolóval), szélfogó, mosókonyha, energetika-helyiség található. Az étkezőből kerti kapcsolattal rendelkező fedett TERASZ érhető el. Az emeleten négy és fél szoba, fürdőszoba káddal, WC-vel, bidével, nagy előszobával és dupla erkély kapott helyet. A lépcsőház összeköti a földszintet az emelettel és a padlással. A fűtött duplagarázs felett található egy külön bejáratú, utcára néző helyiség, mosdó WC-vel, előtérrel. Hasznosítható GARZON, RENDELŐ, IRODA céljára egyaránt.

A padlástér lambériázott, tágas tér, a fűtésbe bekapcsolható, több célra használható, jelenleg pingpong-terem.

A 932 m2-es telken fúrt kút, magaságyások, ciszterna, termő gyümölcsfák, épített grillező, 2 fedett kerti tároló található szerszámok, fűnyíró és kerékpárok részére. Az udvar hátsó részében sportolás vagy medence céljára kialakított felület kapott helyet. Az utcafronton négy autó is parkolhat. 

A ház optimális egy nagy család részére, hiszen minden családtag számára kialakítható a saját élettér, de ezen kívül tágas közös tér áll rendelkezésre a családi együttlétekre. Összeköltözőknek is ideális. Az ingatlan PER-TEHER- és IGÉNYMENTES. 

Helyiség Méret (m2)
Nappali 37.03
Étkező 23.45
Kamra, Éléskamra, Spájz 2.2
Mosószoba 7.15
Közlekedő 4.42
Előszoba 6.6
Fürdőszoba + WC 3.85
Előtér 6.18
Lépcsőház 7.2
Szoba 24.01
Előtér 7.81
WC 3.6
Szoba 17.25
Szoba 22.57
Szoba 21.58
Szoba 13.23
Félszoba (kisszoba) 10.5
Fürdőszoba + WC 7.15
Folyosó 15.66
Erkély 4.8